Mobirise

werkwijze

Bij Woef is een uitlaatservice voor Zevenbergen, Klundert, Moerdijk, Langeweg en omstreken.
De wandelingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagmiddag en op de maandag- en woensdagochtend. Voordat uw hond mee kan op de wandelingen, moeten nog wat officiële zaken geregeld worden.

Kennismaking

Voordat uw hond meegaat, maakt uw hond eerst kennis met mij. Als alles duidelijk is, wordt er samen met u het sleutelcontract opgesteld en krijgt u van mij de algemene voorwaarden, zodat u precies weet wat u en mijn rechten en plichten zijn. Wij bespreken uiteraard ook op welke dagen u uw hond wilt laten meegaan en voor hoeveel keer per week.

Ondertekenen contracten

Wij ondertekenen samen het contract, het sleutelcontract en de voorwaarden. Daarnaast overhandigt u mij uw huissleutel en rekenen we af. Hiervoor heb ik een mobiel pinapparaat ter beschikking. Ook spreken wij een ingangsdatum af.

Veiligstellen van contract & sleutel

Ik berg bij mij een exemplaar van de ondertekende contracten op in het dossier. De sleutel merk ik zodanig dat uw huis voor een onbekende niet te traceren is.


Ik heb uitgebreide en intensieve opleidingen gevolgd in dierverzorging. Aansluitend heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het beroepsmatig omgaan met honden en andere huisdieren.
Uw hond is dus in goede handen. 

Nu alles officieel is geregeld, wordt uw hond opgehaald voor de wandeling.

Ophalen

Op de afgesproken dag(en) wordt uw hond(en) opgehaald voor de wandeling. De bus is voorzien van benches om de honden veilig in te vervoeren.
Voor honden die niet graag in een bench zitten is er een speciaal plekje in de bus gemaakt. De bus is voorzien van airco wat voor verkoeling zorgt tijdens warme dagen. Mocht het een erg warme dag zijn, dan kan het zelfs zo zijn dat ik op aangepaste tijden rijd. Uiteraard hoort u dat van tevoren.

Naar de uitlaatplek

Wanneer alle honden opgehaald zijn rijden we naar de plek van bestemming. Uw hond neem ik mee naar verschillende losloopgebieden waar we ongeveer een uur of langer wandelen. Tijdens de wandelingen kunnen de honden lekker rennen, snuffelen en ravotten.

De eerste keer

De eerste keer dat uw hond meegaat, zal uw hond aan een lange lijn worden gehouden. Zodra het verantwoord is en de hond goed luistert zal de hond worden losgelaten.

Terug naar huis

Na de wandeling zal uw hond moe en voldaan weer huiswaarts keren. Er wordt in weer en wind gewandeld, dus de kans bestaat dat uw hond aan het einde van de wandeling nat en vies van de modder is. Ik maak uw hond dan zo goed mogelijk droog en schoon voordat hij de bus ingaat. Wilt u dat uw hond echt goed gewassen wordt, dan biedt Bij Woef een wasservice aan. Meer informatie hierover vindt u elders op de site.

Thuis

Eenmaal bij u thuis aangekomen loopt de hond weer aangelijnd van de bus naar huis. Daar kan hem desgewenst eten gegeven worden als dat vooraf is afgesproken.

Mobirise
Adres

Kerkhofweg 5
4761 ER Zevenbergen

Contact

Email: linda@bij-woef.nl
Tel:  0168-330065
Whatsapp: 06-15514735

Webdesign & Realisatie door Webstudio Jahunorama