how to create a web page

Uitlaatservice 

Wandelingen

U kunt uw hond gerust  mee laten gaan. Er wordt altijd gewandeld met een kleine groep, zodat iedere hond de aandacht krijgt. 

Algemene Voorwaarden

Bij Woef maakt gebruik van algemene voorwaarden. Lees deze aandachtig door zodat u weet waar u aan toe bent.

Inschrijven

Als u zich alvast in wil schrijven voor een wandeling, kunt u het inschrijfformulier invullen. Uw inschrijving is niet definitief.

Mobirise

De werkwijze

Voordat uw hond meegaat met de wandeling, moeten er eerst wat officiële zaken geregeld worden.

De strippenkaart of abonnement...

Als u een strippenkaart of abonnement aanschaft, dan krijgt u korting per wandeling. Dat niet alleen: u hoeft niet elke keer te betalen, dat scheelt een hoop gedoe!

Aanvullend

Omdat Bij Woef ook een trimsalon is kunnen aanvullende diensten worden aangeboden, zoals wassen en borstelen. Maar bijvoorbeeld ook een maaltijd geven bij u thuis aansluitend aan de wandeling.

gediplomeerd

Mobirise

Omdat bij mij kwaliteit voorop staat, mag Bij Woef zich sinds november 2018 een Gediplomeerd Hondenuitlaat Service noemen. Dit betekent dat ik meer weet over de specifieke kenmerken van hondenrassen, roedelgedrag beter kan herkennen en bij onverhoopte ongelukjes zelf snel EHBO kan toepassen. Uw hond is dus in goede handen!

maar er is meer!

Bij Woef heeft niet zomaar een uitlaatservice. Natuurlijk, uw hond kan alleen mee voor een wandeling. Maar wat dacht u van een aansluitende was- of borstelbeurt. En als u wilt, kan uw hond ook alvast de avondmaaltijd krijgen. Dan kunt u wat langer op uw werk blijven.

Bulletje geniet van modder

Schoon weer thuis

Op regenachtige dagen wordt de vacht van uw hond nat. Vaak komt er dan een minder fijne geur vanaf. Zou het niet heerlijk zijn als u uw hond fris gewassen en gedroogd thuis krijgt? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hondje met borstel tussen de poten

Borstelen

Aansluitend aan de wandeling kan uw hond een borstelbeurt krijgen. Dat scheelt een berg aan hondenharen bij u thuis! En na afloop kunt u uw hond ophalen of hij wordt thuisgebracht.

Etende Hond

Avondmaaltijd

Als uw hond nog even alleen moet blijven na de wandeling, kan in overleg zijn avondmaaltijd worden neergezet. Mocht u andere huisdieren hebben, dan is aandacht voor hun ook bespreekbaar. 

Mobirise
Adres

Kerkhofweg 5
4761 ER Zevenbergen

Contact

Email: linda@bij-woef.nl
Tel:  0168-330065
Whatsapp: 06-15514735