Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op ervaringscijfers over de duur van de behandeling bij een normaal onderhouden vacht en dergelijke. Als ik langer met uw hond bezig ben, dan zal het totaalbedrag daarom hoger uitvallen. Uiteraard zal ik dit, voor ik met de trimbeurt begin, alvast met u doornemen.

Redenen waarom het totaalbedrag hoger kan uitvallen, zijn:

  • GROOTTE VAN UW HOND- Als uw hond groter uitvalt dan voor het ras gebruikelijk is, dan ben ik daar langer mee bezig. Deze extra tijd breng ik bij u in rekening.
  • VLOOIEN - Als ik bij uw hond vlooien constateer, dan zal ik eerst een anti-vlooienbehandeling moeten geven. De duur van de behandeling zelf en het gebruikte product breng ik bij u in rekening.
  • KLITTEN - Klitten in de vacht zijn geen probleem als het er een paar zijn, maar als de vacht duidelijk niet onderhouden is tussen de trimbeurten door, dan zal ik extra tijd nodig hebben om deze op een professionele en diervriendelijke wijze te verwijderen. Deze extra tijd en mogelijk de extra producten die ik hiervoor gebruik, breng ik bij u in rekening.
  • MOEILIJK GEDRAG - Als uw hond de trimbeurt niet gewend is, of hij vertoont om andere redenen agressief of vervelend gedrag, waardoor ik langer met de trimbeurt bezig ben, dan wordt deze extra tijd bij u in rekening gebracht.
  • STERK VERVUILDE VACHT - Een erg vervuilde vacht kan niet meteen op een goede wijze worden voorbewerkt. Er moet dan een extra wasbeurt worden ingelast om materiaal als scharen en/of scheerkoppen optimaal te houden. De tijd die hiermee gemoeid is, breng ik bij u in rekening.

Bij ons kunt u pinnen

Contact

E-mail: linda@bij-woef.nl
Tel.nr.: 06-155.147.35
Formulier

Links

Facebook