Mobirise

Bij Woef

Uw hond is van harte welkom bij de trimsalon van Bij Woef, hét adres in Zevenbergen en gemeente Moerdijk.

Waarom is uw hond beter af Bij Woef?

Mijn naam is Linda de Kort en ik ben sinds 2005 gediplomeerd Hondentrimster. Bij Woef is aangesloten bij de ABHB, hierdoor bent u verzekerd van een professionele vachtverzorging. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u uw hond naar de trimsalon heeft gebracht, zullen we samen eerst de wensen en mogelijkheden doornemen. Als we dat gedaan hebben, kunt u uw hond met een gerust hart bij mij achterlaten. Honden worden meestal onrustig als de baas erbij blijft en dat maakt dat een behandeling langer duurt en lastiger wordt. Zodra de trimbeurt is afgerond, wordt u gebeld dat u uw hond weer kunt komen halen. 

free responsive site templates

bereikbaarheid

Op maandag t/m vrijdag kunt u bellen tussen 9u en 18u. Ook via whatsapp en sms is Bij Woef dan bereikbaar. Mocht ik niet (meteen) reageren, dan ben ik zeer waarschijnlijk met iets bezig dat mijn volledige aandacht vereist.

Bij Woef werkt alleen op afspraak!

  • MAANDAG - van 9:00 tot 18:00u
  • DINSDAG - van 9:00 tot 18:00u
  • WOENSDAG - van 9:00u tot 18:00u
  • DONDERDAG - van 9:00 tot 18:00u
  • VRIJDAG - van 9:00u tot 18:00u
  • ZATERDAG - GESLOTEN
  • ZONDAG - GESLOTEN

Bij Woef is lid van de ABHB! ABHB is een afkorting voor Algemeen Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf. Deze vereniging laat alleen gediplomeerde trimmers en trimsters toe; Bij Woef is lid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat er vakwerk en kwaliteit wordt geleverd.

Mobirise
Mobirise
Adres

Kerkhofweg 5
4761 ER Zevenbergen

Contact

Email: linda@bij-woef.nl
Tel:  0168-330065
Whatsapp: 06-15514735

Webdesign & Realisatie door Webstudio Jahunorama